кадър: БНТРедактор: кадър: БНТРедактор: Зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов отказа

...
кадър: БНТРедактор: кадър: БНТРедактор: Зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов отказа
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Лицата на министрите са непознати, но ИТН това и бяха обещали

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

Зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Христо Проданов отхвърли да разяснява предложенията на Има Такъв Народ за министри. „ Не мога да разясня хора, които не познавам “, сподели той по Българска национална телевизия и добави, че евентуално още през днешния ден ще се знае всичко за евентуалните министри, най-малкото поради интереса на медиите. За Българска социалистическа партия е значимо те да са с чисто минало и да са експерти в областите, в които ще работя, сподели Проданов.Той сподели също, че в последна сметка Има Такъв Народ са дали обещание тъкмо това – нови лица, които не са били в политиката.

„ Чувстваме се като сътрудник, който е поел ангажимент към гласоподавателите си “, съобщи депутатът и добави, че в случай че не види опция да да извърши този ангажимент, Българска социалистическа партия няма мотивация да поддържа държавното управление на Има Такъв Народ.

Не знам какво е здравословното положение на Слави Трифонов, Българска социалистическа партия се интересува от лицата, които се оферират, добави Проданов. Той съобщи също, че позицията на социалистите е, че не е уместно да се отива на нови избори, а главната причина за това е, че „ ГЕРБ може да се върнат на бял кон “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР